top of page
IMG-20210923-WA0000.jpg

35 éves szervezet és vezetésfejlesztési tapasztalattal rendelkezem.

 

Önkéntes létem /Teszünk Senior Önkéntes Klub/ első napján fedeztem fel a Képes Alapítvány seniorokat toborzó felhívását, azonnal jelentkeztem és ezt azóta sem bántam meg.

IMG_6797 vv..JPG

Tanulmányaimat az ELTE szociális munkás szakán és a Magyar Művészet és Szocioterápiás Egyesület képzésén folytattam. Több éves tapasztalatot szereztem pszichodráma, tánc -és mozgás, irodalomtechnikán alapuló csoportokban, elsősorban önismereti céllal. Dolgoztam az Országos Pszichiátriai Intézetben (OPNI), idősotthonban, illetve civil területen. Jelenleg egyéni vállalkozóként művészetterapeuta és előadóművész vagyok.

Csoportvezetők

Vezetett csoportok:  

Vezetett csoportok: 

 Szelei Gabriella 

 Zathureczky György 

Fonyódi Hajnalka

hajni kis.jpg

Kertészmérnökként végeztem. A természet, túrázás, szárazföldön és vízen mindig nagyon közel állt hozzám. Az evezés szerelmese 2005-ben lettem, ezután kb. 10 éven keresztül saját szervezésű kenutúrázás vadkempingezéssel párosítva volt a nagybetűs nyaralás az életemben. A vízitúrázás azóta is rendszeres nyári elfoglaltságom. Több magyarországi folyó mellett, Csehországban, Lengyelországban síkvízen, Szlovéniában 2-3. fokozatú vadvízi folyón is szereztem tapasztalatot.

Vezetett csoportok: 

Adorjánné Farkas Magdolna

Adorján Ferencné_edited.jpg

Kémia – fizika szakos tanár vagyok. Tanítottam általános iskolában, középiskolában és egyetemen is, valamint részt vettem a tanárképzésben és a tanártovábbképzésben. A tanítás mellett még sokféle pedagógiai feladatot láttam el: többek között a Tehetség Társaság tagjaként szakköri foglalkozásokon és táborokban tehetséges diákokkal angol nyelvű természettudományos szövegeket dolgoztunk fel.

Vezetett csoportok: 

Történeteink

Kéthavonta

Időpont:

Különböző korú, hátterű emberek osztják meg egymással élettapasztalataikat, személyes történeteiket egy-egy kiválasztott témával kapcsolatban. A téma alkalomról alkalomra változik, de mindig olyasmi, ami szinte mindannyiunk életét érinti (pl: bizalom, kríziseink, álmok, félelmek, felnőttéválás). Mesét is hozunk!

image_edited.jpg

Szelei Gabriella

Csoportvezető: 

Evezés

Időjárás függvényében

Időpont:

Kiszakadni a mindennapok fogsá-gából és vízről figyelni a természetet fantasztikus élmény.  Bár minden víz és vízitúra más, egy valami mindben közös: a természet testet és lelket gyógyító, megnyugtató, feltöltő ereje. Számtalanszor találkozhatunk testközelből védett madárfajokkal, láthatunk városokat, tájakat teljesen más szemszögből és szerezhetünk olyan élményeket, amik mindenkit egyformán gazdagítanak.

286825704_10160566061447856_2968416082457738444_n.jpg

Fonyódi Hajnalka

Csoportvezető: 

Művészetterápiás foglalkozások

Félévente több alkalommal

Időpont:

A  komplex művészetterápia (képző-művészet, mozgás, zene,irodalom) lehetőségeit használjuk, melyhez nem szükséges semmilyen végzettség, készség, tehát nyugodtan lehetsz pl.ügyetlen, vagy botfülű, hiszen az alkotások mögött rejlő lelki tartalmak vannak központban, nem számít az esztétikai minőség.

 

szabadság-repülés (4).png

Zathurecky György

Csoportvezető: 

A világ érdekességei természettudo-mányos és művészi megközelítésben

Havonta

Időpont:

Az előadásokon szó lesz kutatók életútjáról, és arról, hogy a történelem viharai, vagy a származásuk hogyan befolyásolta a munkásságukat. Szó lesz egyes felfedezések tudományos és társadalmi hatásairól. Számos példát említek arra, hogy egy-egy tudományos eredmény hogyan inspirálta alkotásra az építészeket, képzőművészeket. Lesz olyan előadás, ahol a hallgatók abba kapnak betekintést, hogy egy képzőművészeti probléma megoldásában milyen szerepe van a természettudománynak.

 

1. Prágai metro állomás (saját fénykép) (1).JPG

Csoportvezető: 

Közelgő események

További eseményeinket itt találod.

Eseményre jelentkezni a kapcsolódó regisztrációs forma kitöltésével tudsz.

Érdemes minél hamarabb regisztrálni, hogy le ne maradj!

  • Regisztrálj a Facebookon keresztül a csoport által meghirdetett konkrét eseményre, melyen részt szeretnél venni.

  • Ha kérdésed van a csoportról, írj nekünk! 

 

Ha a hírlevelünkre feliratkozol, akkor pedig havi rendszerességgel valamennyi programról értesítünk.

Mi a teendőd, ha megtetszik egy csoport?

Csoportok

bottom of page