ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Ahhoz, hogy kapcsolatba lépjünk, és kapcsolatban maradjunk személyes adataidat kezeljük. Az adatkezelési tevekénységünkről az alábbiakban tájékoztatunk.

I. KIK VAGYUNK

  1. Az adatkezelő adatai

 

Név: Képes Alapítvány - a szociális és érzelmi készségfejlesztésért

Székhely: 1024 Budapest, Fillér u. 1.   

Nyilvántartási szám: 01-01-0011952

Adószám: 18621099-1-41

Képviselő: Rácz Anna Nóra

E-mail cím:  info@kepesalapitvany.hu

(a továbbiakban Adatkezelő)

1. A kepeskozosseg.hu honlap működtetésével kapcsolatos adatkezelés 

A honlap működtetése során személyes adatokat kizárólag a feltétlenül szükséges mértékben, az előzetes hozzájárulásod alapján rögzítünk és tárolunk. 

A) Hírlevél feliratkozás

  1. Honlapunkon neved és email-címed megadásával iratkozhatsz fel hírlevelünkre. A hírlevél szolgáltatás nyújtásában adatfeldolgozó partnerünk a Wix. A hírlevélről az email-címedre küldött levelek láblécében elhelyezett leiratkozási linkre kattintva bármikor leiratkozhatsz.

Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása

Kezelt személyes adat:

email-cím (kötelező)

név (kötelező)

Az adatkezelés időtartama: a hozzájárulás visszavonásáig

 

 

B) Program regisztráció

 

Honlapunkon regisztrálhatsz aktuális ingyenes programjainkra. A regisztráció célja, hogy a programmal kapcsolatos információkról, esetleges változásokról tájékoztassunk.

 

Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása

Kezelt személyes adat:

email-cím (kötelező) – kapcsolattartás céljából

név (kötelező)– a résztvevő azonosítása céljából

életkor –  adott korosztálynak szóló programok esetén releváns adat

rövid bemutatkozás (programonként változó kérdések mentén) – a bemutatkozás a motiváció, igények megismerését szolgálja, ez esetenként személyes adatot, információt tartalmazhat

Az adatkezelés időtartama: a hozzájárulás visszavonásáig

 

 

C) Kapcsolat felvétele honlapon keresztül

 

Honlapunkon a Kapcsolat oldalon a „Ha kérdésed van, itt tudod felvenni velünk a kapcsolatot” űrlap kitöltése után írhatod meg, és küldheted el kérdését. Személyes adataidat kapcsolattartás, a kérdés megválaszolása céljából kezeljük.

Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása

Kezelt személyes adat:

email-cím (kötelező)

név

Az adatkezelés időtartama: a hozzájárulás visszavonásáig

III. TÁJÉKOZTATÁS AZ ÉRINTETT SZEMÉLY JOGAIRÓL

1. A honlapunk látogatása során biztosítjuk, hogy a személyes adataid kezelésére vonatkozó hozzájárulás megadását megelőzően adatkezelési tájékoztató tartalmát megismerhesd.

2. Tájékoztatást kérhetsz arról, hogy kezeljük-e a személyes adatodat, és ha igen, akkor kérheted, hogy az általunk kezelt személyes adatokhoz biztosítsunk hozzáférést, azokról adjunk tájékoztatást. Kérheted, hogy az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse a rád vonatkozó pontatlan személyes adatokat, illetve hiányos adataidat egészítse ki.

3. Kérheted az általunk kezelt személyes adatainak törlését.Az adatait kérésedre töröljük, ha visszavonod az adatkezelés alapját képező hozzájárulásod, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja. Személyes adat törlésére irányuló igény teljesítését követően a korábbi (törölt) adatok már nem állíthatók helyre.

1. Adatkezeléssel kapcsolatos bármilyen kéréssel, kérdéssel, észrevétellel fordulj hozzánk a címünkre (Képes Alapítvány- a szociális és érzelmi készségfejlesztésért, 1024 Budapest, Fillér u. 1.) írt levélben vagy az info@kepesalapitvany.hu hu címre küldött e-mailben.

 

2. Az Adatkezeléssel kapcsolatos panaszoddal közvetlenül a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.; telefon: +36-1-391-1400; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu; honlap: www.naih.hu) fordulhatsz.

 

3. Az érintett jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhatsz. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – választásod szerint – a lakóhelyed vagy tartózkodási helyed szerinti törvényszék előtt is megindítható.

IV. AZ ÉRINTETT JOGAINAK ÉRVÉNYESÍTÉSE

Kelt: Budapest, 2021.05.21.

II. MILYEN CÉLBÓL KEZELÜNK SZEMÉLYES ADATOKAT